Sider

torsdag den 11. august 2016

AUBERGINE PIZZA ( V + GF )


Ikke pizza med aubergine, men aubergine med pizza...

Disse små pizza hapsere har nemlig ikke den traditionelle tynde bund, her er det auberginen der udgør bunden - og grøntsager, der kan trylles om til pizza - se det må jo være vejen til alt godt, ikke?



Vi har alle vores favorit pizza - toppings, bund und alles....
Nogle ting skal bare være som de plejer og hvordan ens pizza skal være, er helt sikkert en af dem.
Enhver livsstilsforsker vil med sikkerhed kunne kortlægge hele dit liv ud fra hvordan du foretrækker din pizza.

Udover rød peberfrugt, løg og champignoner, så skal der altid aubergine på min pizza og den skal også helst toppes med frisk rucola når den er bagt. Se det er pizza lige efter min smag, derfor var det jo også helt oplagt at trylle en aubergine om til pizza.

De er gode som en lille snack/appetizers til flere eller som tilbehør til en salat hvis man kun er en eller max to, fordi man kan jo sagstens spise 4 stykker (eller alle sammen ) af de her lækre pizza hapsere...



AUBERGINEPIZZA:
- ca. 12 skiver

1 aubergine,
3 dl. pizzasauce
100 g Violife Pizza ost
Oregano

FREMGANGSMÅDE:

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.

Skær auberginen i skiver og placer dem på bagepladen og bag den i 10 min.
Tag planden ud af ovnen og smør skiverne med pizzasauce, riv osten groft og fordel den på aubergineskiverne.

Sæt pladen tilbage i ovnen og bag dem i yderligere 10 min.

Spis aubergineskiverne som tilbehør til en salat eller som en lækker lille snack.



FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: -
REGI: -
GemGem

2 kommentarer:

  1. Dejlige små bidder:-)
    Jeg er vild med aubergine, så skal da prøve at lave dem.
    Ønsker dig en dejlig dag.

    SvarSlet
  2. Hvilken pizzasauce bruger du?

    SvarSlet