// indeholder reklame //
Tamari ristede mandler er super enkle at lave og giver din salat et dejligt pift og lækkert knas.
Så grib en pande og lav lækker topping til dine salater, eller brug dem som en lækker snack til når den lille sult melder sig hen ad eftermiddagen...
Pænt og praktisk - det er ikke altid de 2 ting hænger sammen, har jeg ikke ret?
Jeg vil gerne have pænt køkkengrej, men det skal dælme også fungere, ellers er der ingen fidus ved det. Køkkengrej skal jo bruges og ikke bare stå til pynt.
Mit køkken er ikke så stort. Skabs- og skuffeplads skal derfor bruges med omtanke.
Jeg har valgt at bruge meget af pladsen til opbevaring af mad, så jeg har hængt mine pander på væggen.
Derfor er gamle pander med grim slip-let overflade skiftet ud med smukke Zwilling Sensation pander, som ikke bare ser smukke ud, men rent faktisk også fungerer.
Ikke noget med mad der brænder på og pander, der er svære at gøre rene.
Er der noget man ikke gider at bruge sin tid på, så er det da at skure pander rene, derfor er det også et ekstra fedt bonus at panderne tåler at komme i opvaskemaskine - yes du læste rigtigt!
En pande der er smuk, kan tilberede din mad perfekt OG kan gå i opvaskemaskinen, nu mangler vi bare at den også selv kan lave maden - den funktion må da næsten være på trapperne med alt det man kan nu om dage ikke?
LILLA SPIDSKÅLSSALAT MED FRISKE ÆRTER, KIRSEBÆR & TAMARI MANDLER:
2-4 portioner
1 lilla spidskål, fint snittet
2 dl friske ærter, bælget
2 dl kirsebær, uden sten og halveret
2 spsk. bredbladet persille, fint hakket
Dressing:
saften fra 1 lime
1 spsk. sesamolie
salt og peber
TAMARI MANDLER:
1 dl mandler
2 spsk. tamari - glutenfri soya
1 tsk. kokossukker eller anden sødning
FREMGANGSMÅDE:
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Kom alle ingredienser til salaten i en skål og vend dem med dressingen.
På en tør varm pande ristes mandlerne gyldne og til de begynder at dufte.
Tilsæt tamari og kokossukker, vend det rundt og lad tamarien dampe ind.
Kom tamari mandlerne over på et skærebræt og lad dem køle af et par minutter inden de hakkes groft og drysses på salaten.
FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: Zwilling pande, skærebræt, knive og bestik
REGI: Zwilling
Ingen kommentarer:
Send en kommentar