Sider

lørdag den 18. oktober 2014

Lørdags luxus: Glutenfri æble crumble


Knasende sprød og kanel duftende æble crumble - perfekt afslutning på efterårsferien.

Vi har ikke holdt 100 % efterårsferie denne ugen, der er både blevet arbejdet og været i SFO, men på trods af det har vi stadig nået en gåtur i Søndermarken, været i biffen og se den nye Krumme film og set det Halloween oppyntede Tivoli.

Og så har jeg også bagt denne skønne æble crumble, for ingen eftåersferie uden kage vel?

Jeg bruger altid helt almindelige spise æbler, på den måde får man en helt naturlig sødme og kan derfor spare på den tilsatte.
Crumbledejen er lavet af boghvedemel og boghvedeflager fra Urtekram - det gør kagen glutenfri, men smagen er helt som den skal være, eller faktisk bedre, for boghveden har en mild nøddesmag, som klæder kagen helt perfekt!

Opskriften på denne lækre kage finder du over på Urtekram bloggen: Glutenfri æble crumble

Og husk! Der skal creme fraiche eller vanilleis til!

6 kommentarer:

  1. Den ser virkelig lækre ud - den må jeg prøve!
    Kh Cathrine fra www.cathrineyoga.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Gluten allergiker eller ej, så er det her den bedste crumble jeg nogenside har smag, så du skal helt bestemt prøve den her Cathrine!

      God søndag
      Kh maria

      Slet
  2. Æblecrumble rocks. Keg elsker også de søde-søde æbler,det fede,sprøde nøddelåg, sur cremefraiche og bitter sort kaffe - ren umami-fest! Det er bare efterår, der vil noget.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har så meget ret Anne! Den er ren og skær efterårs umami fest (:

      God søndag
      Kh maria

      Slet
  3. Hej Maria
    Er jeg mon den eneste der har svært ved at komme ind på Urtekrams side....ikke kun i dag men jeg har prøvet flere gange hvor dine opskrifter ligger der.
    Stor ros til din fantasi -flotte billeder-store variation
    Inge

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Inge.
      Først og fremmest tusind tak for de søde ord! Det gør mig bare så glad!

      Jeg ved at Urtekram siden kan være lidt tung at åbne, jeg håber det lykkes dig at komme ind på opskrifterne?

      God dag
      Kh maria

      Slet