Sider

onsdag den 25. september 2013

Spidskål med squash, rødbede, fennikel, tranebær & pinjekerner

Det her er vist en rigtig tøsesalat. Det er ihvertfald en fin og lyserød i farven. Den er super lækker, kansende sprød og med masser af smag.

Du skal bruge:

1 spidskål, skåret i tynde strimler
1 fennikel, halveret og skåret i tynde strimler
2 små rødbeder, skrællet og revet groft
1 squash, groft revet
1 håndfuld tørrede tranebær, groft hakket
1 håndfuld ristede pinjekerner
Evt. lidt persille

Dressing:

Saften fra 1 appelsin
1 spsk olivenolie
Havsalt og frisk kværnet peber

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

Vend spidskål, fennikel, rødbede, squash og tranebær sammen med dressingen.
Top med ristede pinjekerner og lidt persille.

6 kommentarer:

  1. Jeg er vild med spidskål - tror det er min yndlingskål faktisk! Efterårssalater holder... lyserøde eller ej ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Spidskål er også helt klart mit yndlingskål! Og efterårssalater holder max (-:

      Slet
  2. Hvor ser den lækker ud, måske jeg kan 'sælge' den til ungerne nu den er lyserød!! Jeg skal i hvert fald prøve den :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyserød mad har det med at virke på børn (-;

      Slet
  3. Hvor ser den sommerlig ud. Jeg har virkelig en svaghed for lyserøde retter og bliver helt sulten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er skønt med lyserøde retter og dejligt jeg kunne gøre dig sulten (-:

      Slet