Sider

fredag den 28. juni 2013

Squashspaghetti med avokadodressing

Low Carb Comfort Food
 

Det er langt over et år siden, pasta, ris, brød og kartofler blev udelukket af min kost - og hånden på hjertet, jeg savner det overhovedet ikke. Men jeg kan godt savne ideen om den comfort der er ved at spise en lækker skål varm pasta med kødsauce. Når man som mig, elsker grønt, så bliver maden tit meget grov, jeg elsker at skulle tygge mig igennem alle de lækre grøntsager - men engang imellem er det dejligt med en gang fløjelsblød mad og det er lige hvad denne ret er: skøn, cremet og lækker!


Det skal du bruge:

2 mellem store squash
1/2 bakke cherrytomater
2 forårsløg
lidt frisk koriander

Avokadodressing:

1 moden avokado
saften af 1 lime
1 tsk stødt spidskomme
1 tsk stødt koriander
1 nip cayennepeber
salt og peber

Sådan gør du:

Alle indredienser blendes sammen og smages til med salt og peber.

Til squashspaghettien skal du have gang i en spiralizer, har du ikke en ved jeg at man på amazon kan få en til en god pris.
Kør squashen igennem spiralizeren, og kom de lange strimler i en skål, vend dressingen i.
Skær forårsløget i skiver og tomerterne i kvarte og vend det i squashen.
Hak korianderen og drys over.

Selv om det er en skøn ret i sig selv, så vil nogle krydrede oksedeller gøre retten fuldendt!








Ingen kommentarer:

Send en kommentar