En morgen, der starter med en vaffel, er en god morgen!
Og det smarte ved sådan en vaffel er at den passer sig selv i vaffeljernet.
Så imens vaflen bager færdigt, kan man lige nå at tørre håret og ligge mascaren - det er smart ikke?
Denne morgenmads vaffel er lavet af chiafrø og har fået smag af kanel og appelsin. En virkelig skøn smags kombination, der gør mine smagsløg glade lige fra morgenstunden.
3 stk:
3 spsk chiafrø
2 æg
1 dl nøddemælk fx. Mandelmælk
Saft og skal fra 1 økologisk appelsin
1 tsk kanel
¼ tsk salt
Skyr og blåbær til topping
Fremgangsmåde:
Riv appelsinskallen fint ned i en skål og pres saften og hæld den i skåle. Pisk æggene ud i appelsinsaften og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad dejen stå og trække i 10 min, så Chiafrøene er svulmet lidt op.
Tænd vaffeljernet med hjertepladerne til Snack collection i.
Fordel 1/3 af dejen, luk vaffeljernet og steg vaflerne til lampen lyser grønt.
Tag vaflen ud med en gaffel og læg den på en tallerken.
Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
Server vaflerne toppet med fx. skyr og friske blåbær.
Yaaaay!!! En sund vaffel!! :D Dem her skal jeg lave i weekenden!
SvarSletKh The A-Way!
https://theawayblog.wordpress.com
Mega sund vaffel - håber du fik den lavet (;
SletDenne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
Slet