Det er mandag og det betyder at menuen idag er vegetarisk.
Jeg har lavet en cremet og krydret kikærtesalat, som faktisk bare bliver bedre, hvis der er rester tilbage til dagen efter.
Salaten kan spises som tilbehør, som fyld i salatblade eller for en mere fyldig og mættende version som fyld i en pandekage fx. i boghvede-hamp pandekagerne
KIKÆRTE KARRYSALAT:
- 2 personer
1 ds. kikærter
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
1 lille rødløg
1 lille håndfuld rosiner
3 spsk. soya yoghurt
1 spsk. karry
1 fed hvidløg
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE:
Rør en dressing sammen af soya yoghurt, karry, hvidløg og smag til med salt og peber.
Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft, bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen og rosinerne.
Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten.
Det ser spændende ud. Elsker kikærter....
SvarSletKh
Hanne
Kikærter er også bare skønne !!!
Sletuhm lyder som en skøn salat.
SvarSletLena
Det kan jeg love dig det er (;
SletMed hvilket som helts andet lignende produkt (;
SvarSletJeg er begyndt at spise kikærter :-) de har aldrig før været min favorit
SvarSletYeah hvor fedt! Sådan ;)
Sletskal kikærterne ikke stå i blød inden man kan halvere og mose dem?
SvarSletikke hvis du bruger dem fra dåse ;)
SletKan man bruge mayonnaise istedet for sojayoghurt? Og ved friske kikærter, skal du så koges efter iblødsætning..?
SvarSletdu kan bruge lige hvad du vil ;)
Sletog jo bruger du tørre kikærter skal de både udblødes og koges ;)