Sider

mandag den 28. april 2014

Kød fri mandag: kikærte karrysalat


Det er mandag og det betyder at menuen idag er vegetarisk.
Jeg har lavet en cremet og krydret kikærtesalat, som faktisk bare bliver bedre, hvis der er rester tilbage til dagen efter. 
Salaten kan spises som tilbehør, som fyld i salatblade eller for en mere fyldig og mættende version som fyld i en pandekage fx. i boghvede-hamp pandekagerne

KIKÆRTE KARRYSALAT:
- 2 personer

1 ds. kikærter
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
1 lille rødløg
1 lille håndfuld rosiner
3 spsk. soya yoghurt
1 spsk. karry
1 fed hvidløg
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Rør en dressing sammen af soya yoghurt, karry, hvidløg og smag til med salt og peber.

Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft, bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen og rosinerne.

Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten.



11 kommentarer:

  1. Det ser spændende ud. Elsker kikærter....

    Kh
    Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Kikærter er også bare skønne !!!

      Slet
  2. uhm lyder som en skøn salat.

    Lena

    SvarSlet
  3. Med hvilket som helts andet lignende produkt (;

    SvarSlet
  4. Jeg er begyndt at spise kikærter :-) de har aldrig før været min favorit

    SvarSlet
  5. skal kikærterne ikke stå i blød inden man kan halvere og mose dem?

    SvarSlet
    Svar
    1. ikke hvis du bruger dem fra dåse ;)

      Slet
  6. Kan man bruge mayonnaise istedet for sojayoghurt? Og ved friske kikærter, skal du så koges efter iblødsætning..?

    SvarSlet
    Svar
    1. du kan bruge lige hvad du vil ;)

      og jo bruger du tørre kikærter skal de både udblødes og koges ;)

      Slet