Sider
▼
tirsdag den 25. februar 2014
Lun jordskoksalat med sukkerærter, peanuts & purløg
Denne jordskok salat bliver lavet et utal af gange iløbet af efterår og vinteren hjemme hos mig.
Jordskokkerne får en dejlig nøddeagtig smag når de bages og kombinationen af sukkerærter og peanuts giver salaten et lækkert knas.
Du skal bruge:
500 g jordskokker
250 g sukkerærter
5 spsk saltede peanuts
1/2 bundt purløg
Sådan gør du:
Jordskokkerne renses, gnubbes og skæres i tynde skiver, kom dem i et ovnfast fad, eller en badepande med bagepapir, vend dem i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen på 200 grader i 10 -15 min, hold lidt øje med dem, se må ikke blive alt for bløde.
Damp imens sukkerærterne i lidt saltet vand i 1 min og skyld dem efterfølgende i koldt vand.
Når jordskokkerne er færdige kommes de i et fad sammen med sukkerærterne og pyntes med klippet purløg og peanuts - og den er nu klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar