Du skal bruge:
1 lille rødkål
1 fennikel
4 stængler bladselleri
1 grape
1 håndfuld persille
1 håndfuld ristede hasselnødder
10 svesker
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk æblescidereddike
1 tsk revet ingefær (kan sagtens undlades hvis man ikke er til ingefær)
salt og peber
Sådan gør du:
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Snit rødkål og fennikel i tynde strimler på et mandolinjern og vend de tynde strimler med dressingen.
Skær bladselleri i tynde skiver. Skær skrællen af grapefrugten, skær den i tern og kom begge dele i salaten.
Hak persillen groft, skær sveskerne i mindre stykker og hak de ristede hasselnødder groft. Vend det sammen med salaten og den er nu klar til servering.
Salaten kan saften tåle at stå og trække lidt inden den serveres og er der rester er den også god dagen efter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar