Sider

onsdag den 18. september 2013

Rodfrugt fritter med røget paprika dip


Sødmen fra de bagte rodfrugter passer super godt sammen med dippen med røget paprika. Faktisk kan jeg ikke komme i tanke om noget der ikke passer sammen med dippen. Jeg har blandt andet både brugt den til at røre en rest kylling op i og jeg har også brugt den til fiskefrikadeller - begge dele virkelige lækre.

RODFRUGTFRITTER:

Bruge de rodfrugter du bedst kan lide, jeg har brugt pastinak og gulerødder.

Rødderne skrælles og skæres i stave. Vendes i olivenolie og salt og bages i en 225 grader varm ovn i 20 - 25 min

RØGET PAPRIKA DIP:

2 dl soya yoghurt
2 spsk. vegansk mayonnaise
2 spsk. tomat pure
1 tsk. ahornsirup
1 fed hvidløg
1/2 tsk. røget paprika
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Rør alle ingrensene sammen og smag til med salt og peber.

Server dippen sammen med rodfrugtfritterne - eller til lige præcis det du syntes.


4 kommentarer:

  1. Uhm, hvor lyder det bare lækkert - måske aftensmaden er reddet i dag... :)

    SvarSlet
  2. Hej Maria,
    Jeg vil gerne spørge om noget helt andet - beklager spam her i kommentaren.
    Kan du anbefale en yogamåtte?
    Jeg havde nemlig min først time i mandags og er ret sikker på, at det er kommet ind i mit liv for at blive. Derfor skal jeg have anskaffet mig en måtte.
    KH
    - frk. sveske

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej sveske - du spammer da overhovedet ikke.
      Yoga er bare skønt, så jeg kan godt forstå det er kommet i dit liv for at blive. Jeg dyrker selv yoga hver Norge og jeg kunne ikke forstille mig at starte dagen anderledes. Jeg selv har bare en alm måtte fra casall men jeg ved man kan få sådan nogle smarte yoga måtter som er nemme af tage med - jeg fandt dette link http://birgittesyoga.dk/2012/09/02/en-guidet-tur-i-yogamatter/ måske det kan hjælpe dig.
      Jeg tror kun yogaen vil gøre noget godt for dig (-;
      Kh Maria

      Slet