Sider

torsdag den 26. februar 2015

Mango chiagrød - luxus morgenmad


Jeg har fået en ny chia favorit - mango chia!
Et seriøst lækkert og exotisk boost lige fra morgenstunden og lige til at blive godt humør af.
Samtidig er chiagrøden et kærkommet lille afbræk i alle de grøntsager jeg lige for tiden gnasker mig igennem.

Jeg er jo som sagt i fuld sving med at lave alt den skønne mad som skal med min kogebog Geniale Grøntsager. Og da bogen bliver delt op i grøntsagstyper har jeg også valgt at færdiggøre en grøntsag af gangen. I denne uge bliver derfor spist store mængder broccoli, fennikel, agurk, jordskok og pastinak og med store mængder mener jeg sådan noget som 8 broccoli, 8 fennikel, 8 agurker, 1,5 kg pastinak og 1,5 kg jordskok - dæleme godt man er grøntsagspassionist med de mængder der skal gnaskes igennem, så chiagrøden var faktisk en virkelig skøn afveksling.




Opskriften på den lækre chiagrød finder du over på Urtekram Bloggen:

Mango chiagrød - luxus morgenmad




---


Foto & styling: Maria Engbjerg / Vanløse Blues
Opskrift: Maria Engbjerg for Urtekram

6 kommentarer:

  1. Den skal helt 100% laves i weekenden! Glæder mig allerede :D
    Kh The A-Way! www.theawayblog.wordpress.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg håber fik smagt den og såelsker den lige så meget som mig (;

      Slet
  2. Åhh, vil så gerne prøve. Synes bare at 65(!!) kr er mange penge at betale, for noget du ikke aner hvordan smager. Det er godt nok nogle pricey frø!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det kan jeg kun give dig ret i Maia. De smager nu ikke af så meget, det er mere konsistensen som et sådan lidt geleagtige, som man skal blive fortrolig med. Du kan bruge dem på mange måder de her chiafrø, så bryder du dig ikke om chiagrød, så er der masser af andre måder du kan bruge dem på.

      Slet
  3. looks super delicous :)

    https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank u Anna, this was so delicious! You should try it (;

      Slet