Vandmelon med tomat-melon topping og pistacienødder ( V+GF)


Bedst som vi troede at nu var efteråret kommet for at blive vender sommeren tilbage og derfor er disker jeg da lige op med sådan en fancy vandmelon salatanretning her.


Jeg var fatisk helt indstillet på at nu skulle det altså være efterår.

Og det gjorde faktisk slet ikke noget, fordi efteråret er min absolutte yndlings årstid - altså den slags efterår vi har i september og oktober - det i november, not so much!
Jeg måtte faktisk tage mig selv i ikke at lave en lille jubledans, da jeg i Irma spottede de første græskar - jeg E L S K E R græskar !!! Jeg kunne spise det hver eneste dag hele efteråret og ikke rynke på næsen over det en eneste gang.

Oven i det, så havde jeg faktisk også striktrøje på igår - det ved jeg så ikke lige hvad jeg skal syntes om... Græskar i august, se det kan jeg leve med. Men striktrøje alligevel, der sætter jeg vist nok lige grænsen.

Men så kom solen og varmen jo tilbage igen og se det er nu faktisk også helt ok, selv for en efterårs elsker som jeg, fordi er der noget jeg elsker lige så højt som efterår - så er det vandmelon!
Én vandmelon om dagen herhjemme, det er ikke unormalt!
Altså jeg deler den også med Alma, at du ved det ( nogle gange ..... )

Hvis du nu gerne ( modsat mig ) gerne vil dele din vandmelon med nogle, så syntes jeg du skulle lave denne fancy anretning her næste gang du får gæster, den er da fin ikke?





Vandmelon med tomat-melon topping og pistacienødder:
- 4 personer

1 vandmelon
1/2 galia melon
1/2 grøn honning melon
1 lille rødløg
250 g cherry tomater, gerne i forskellige farver.
1 bakke brøndkarse - feldsalat kan også bruges
50 g ristede og saltede pistacienødder - vægt uden skal
1 håndfuld frisk oregano
1 spsk. olivenolie
salt & peber

Balsamico glacé til servering

FREMGANGSMÅDE:

Del vandmelonen i 3 cm tykke skiver og skær herefter skrællen af.

Tag 4 skiver fra og skær resten i tern.
Hak rødløget fint og skær tomater, de to andre meloner i små tern.
Vend løg, melon- og tomattern sammen med olienolie, oregano, salt og peber.

Anret en håndfuld brødkarse ovenpå hver skive melon og top med melon/tomat blandingen.
Hak pistacienødderne groft og drys dem oven på hver anretning og slut af med en generøst drys balsamico glace.



FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFT: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: -
REGI: -

Etiketter: , , ,