MADPLAN UGE 13


Tilbage til hverdagen efter en dejlig påskeferie, med hvad jeg vil kalde helt i orden påskevejr, taget i betragtning at påske faldt så tideligt i år.




Alma og jeg har hverdag været ude og gå en dejlig lang tur. Alma på rulleskøjter og mig på gåben.

Der skal faktisk ikke mange fridage til før man kommer helt ud af hverdagsrutinen, derfor er jeg endnu engang klar med en smækker lækker madplan og indkøbsliste til dig, så du nemt kan komme igang med hverdagen igen og få sund og lækker mad på bordet - helt uden stress og jag.


MANDAG: Falafelsalat

Hvis du fulgte madplanen sidste uge, så er du måske så heldig at have falafler liggende i fryseren.
Lun dem i ovnen og brug dem som fyld i en frisk og lækker salat.


TIRSDAG: Spidskålssalat med wasabidressing & edamamefrikadeller

Sprød og frisk salat med en skøn wasabi dressing og med de skønne edamamefrikadeller som tilbehør, fordi edamamebønner og wasabi passer så pokkers godt sammen!


ONSDAG: Sød kartoffelsuppe med æble/avokado topping

Cremet og fyldig suppe, som selv børn elsker pga den søde smag fra de søde kartofler. Top suppen med en frisk æble/avokado topping og server evt. brød til.


TORSDAG: Blomkålssalat med grønne bønner og bagte søde kartofler

Enkel og lækker blomkålssalat med sød kartoffel fritter til - har du edamammefrikadeller eller falafler i overskud så spis dem som tilbehør til salaten her - det er slet ikke så tosset.


FREDAG: Forårsruller & Sort rissalat

Det tager lidt tid at lave denne ret, men det er fredag og det er måske ikke så vigtig hvornår aftensmaden står klar idag. Skænk dig et glas vin og hyg dig med madlavningen - weekenden er kun lige begyndt!


SØDE WEEKEND LÆKKERIER:

Raw vegan nutella kage
Svampet pastinak kage



INDKØBSLISTE til 4 personer:

Grønt & Frugt:

2 kg gulerødder
1 kg søde kartofler
2 røde peberfrugter
2 agurker
1 bk. tomater
1 bk. portobello svampe
1 aubergine
1 spidskål
1 hvidkål
1 blomkål
1 pose spinat
1 pose rødløg
1 helt hvidløg
2-3 citroner
3 lime
3 avokoado
Frisk ingefær
1 bakke bredbladet persille
2 æbler
2 mango

Køl & Kolonial:

2 ps. frosne og afbælgede edamamebønner
1 pose frosne bønner
1 pose frosne ærter

Forårsrullepapir
Kalamata oliven
Wasabipulver eller pasta

Basisvarer:

Ovnbagte falafler fra fryseren

Mandler
Sesamfrø
Hørfrø

Røde linser
Sorte ris eller alm. ris
Loppefrøskaller

Tahin
Miso
Dijonsennep
Tamari
Risvineddike

Herbamare urtebouillon
Urtesalt
Flagesalt og peber
Stødt koriander

Kokossirup
Ahornsirup
Kokossukker

Olivenolie
Sesamolie
Ristet sesamolie
Kokosolie

FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: Magimix Foodprocessor / Bamix stavblender swissline / Wilfa Raw Fuel blender
REGI: -

Etiketter: , , , , , , , ,