Lun rodfrugt salat med tahindressing og skønne frikadeller ( V + GF )
Okay, okay - jeg indrømmer det! Lune rodfrugter er måske ikke det du har allermest lyst til at spise nu hvor foråret spirer og vi vinteren igennem efterhånden fik spist os igennem utallige poser rodfrugter.

Men med et anderledes twist kan de gøres til en ny og lækker smagoplevelse!Istedet for blot at krydre rodfrugterne med salt og peber eller de klassiske krydderurter, har jeg rundhåndet brugt løs af krydderierne fra det marokkanske køkken, pyntet dem fint med granatæblekerner, bredbladet persille og vendt dem med den evig gode tahindressing.

Jeg har vist efterhånden slået fast at den dressing er uundværlig for mig. Og på magisk vis får den selv de efterhånden trevielle rodfrugter til at være lækre og spændende igen.

Hvis nu du sidder der og tænker, åh jeg orker simplethen bare ikke flere rodfrugter, så kan du gøre retten mere frisk og let ved at blande rodfrugterne med en masse frisk spinat. Køl blot rodfrugterne en lille smule ned inden, så de ikke får spinaten til at klaske sammen.

Opskriften her er samtidig også den 4. video jeg skal dele med jer fra Mig og Min Mad projektet.
Så klik på videoen og se mig lave denne lækre ret.

Husk også at subskribe til kanalen, så du ikke går glip af nye videoer.
Jeg sad i øvrigt og kiggede på alle videoerne inde på Mig og Min Mad, den anden dag og blev da lige en temmelig smule stolt da jeg opdagede at min video med den sunde burger er den med aller flest visninger af dem alle - så vis lige denne video en masse kærlighed også, så vi sammen kan vise at danmark er interesseret i kødfrie opskrifter ikke?

Opskriften på de lune rodfrugter og skønne frikadeller finder du her:

Vegetarfrikadeller og lune rodfrugter


VEGAN disclamer:

I videoen bruger jeg æg i frikadellen, for en vegansk version bruges der istedet 1 hørfrø æg.
1 spsk. knust hørfrø røres sammen med 3 spsk. vand og lader det trække i 10 min - easy peasy!FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: Magimix Foodprocessor
REGI: Lucie Kaas

Etiketter: , , , , , , , , , ,