Linsepasta med peberfrugtsauce og blomkålssteaks


Bøf og sauce lavet af grøntsager og pasta lavet af proteiner - ja der er byttet lidt om på sagerne her, men det gør jo heldigvis ikke noget, så længe det er møg lækkert, vel?

Jeg er ret vild med alle de nye pastaer, der henover de sidste par år er kommet på markedet.
Bønnepasta, ærtepasta og linsepasta, som jeg har brugt i denne opskrift.

Jeg syntes smagen er virkelig god og konsistensen er 100 % lig almindelig pasta.
Selv Alma er vild med alle de forskellige pastaer, så de er en fantastiske til at tilfredsstille børns store pastahjerter på en meget sundere måde og når den lækre og cremede sauce så ovenikøbet er lavet af grøntsager - ja så er det jo et helt igennem sundt og nærende måltid.

Jeg serverede blomkålssteaks til pastaen, dem kunne jeg altså godt beholde for mig selv, der sætter Alma alligevel grænsen, men jeg elsker blomkål, så jeg nuppede bare dem begge selv - win win !

Hvis du heller ikke er til steaks lavet at blomkål, så kan du evt. dele blomkålen i mindre buketter og vende dem sammen med pastaen og ekstra peberfrugtsauce, det vil være så lækkert.
Det var faktisk også en god ide til madpakken, dagen efter.
Der bliver jo både overskydende blomkål og peberfrugtsauce, så kog hele posen med linsepasta, hvis du vil have en nem madpakke dagen efter.



LINSEPASTA MED PEBERFRUGTSAUCE:
- 2 personer

125 g linsepasta ( kan købes i bla. Rema1000 )
2 dl. peberfrugtsauce  - tryk på linket og kom til opskriften

evt. friske ærter, ærtespirer eller persille til pynt.

FREMGANGSMÅDE:

Kog linsepastaen efter anvisningen på posen.
Vend den kogte pasta sammen med peberfrugtsaucen imens den stadig er varm.

Anret evt. pastasen sammen med friske ærter, ærtespirer eller fint hakket bredbladet persille.
Server pastaen som tilbehør til blomkålssteaksene og en lækker salat, evt. lavet af den overskydende blomkål.


BLOMKÅLSSTEAKS:
- 2 personer

1 stort blomkål
Olivenolie
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Vend blomkålshovedet så stokken vender op ad.
Skær blomkålen til på begge sider af stokken, så du kun har det blomkål der sidder fast på den tykke stok. Del blomkålet i 2 tykke skiver.

Det overskydende blomkål gemmer du til en god blomkålssalat.

Pensl blomkåls steaksene med olivenolie og læg dem på bagepladen.
Sæt planden i ovnen og bag dem gyldne og møre i i 25-30 min.



FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: Magimix Foodprocessor
REGI: Kähler / Gense

Etiketter: , , , , , , , , ,