5 VEGANSKE HVERDAGSRETTER - på under 30 min


I en travl hverdag kan det virke som en umulig og uoverskuelig opgave at skulle nå både at handle ind og lave hjemmelavet mad.

Men det ER muligt!

Jeg giver dig her 5 forskellige retter, der alle kan laves på under 30 min.
Ved nogle af retterne skal du forberede en lille smule dagen i forvejen, det kræver ikke meget indsats og gør du det imens du alligevel er igang med at lave mad, så lægger du nærmest ikke mærke til det og det gør aftensmaden så meget lettere dagen efter. 

Alle opskrifter er veganske, glutenfrie, fyldt med grøntsager og kræver få ingredienser - så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad selv - det kan sagtens lade sig gøre også i en travl hverdag!

Har du rester tilbage, så er alle retterne gode i madpakken dagen efter. Så på under 30 min har du både aftensmad OG frokost klar - det bliver vist ikke meget lettere vel?


VEGANSK OMELET - kikærtepandekage fyldt med grøntsager

Uanset om du er veganer eller ej, så bør kikærtemel være en del af dit basislager.
Med kikærtemel kan du på ingen tid lave en lækker omelet - det eneste du har brug for udover kikærtemel er krydderier og grøntsager, det er da nemt ikke?BROCCOLI-SPINAT SUPPE med nøddedrys og pastinak fritter

Suppe og fritter er en undervurderet kombination!

Når først du har snittet og skåret alle grøntsagerne, passer det mere eller mindre sig selv, så kan du imens bruge tiden på nogle af alle de andre ting man skal nå i en travl hverdag.Bagte søde kartofler med linsefyld og magisk grøn dressing

Bag de søde kartofler dagen før og varm dem på dagen - så sparer du tid.
De søde kartofler kan sagtens passe sig selv i ovnen imens du ser din yndlings serie på Netflix, bare husk at sætte et ur, så du ikke glemmer dem.
Skal de gå turbo hurtigt - så kan de også laves i microovnen på 5-10 min.BØNNE PASTA med cashew creme

Pasta - den ultimative comfort food.
Byt den klassiske pasta ud med bønnepasta og få masser af proteiner og mættende fibre.
Sæt cashewnødderne i blød dagen før og gør det nemt og hurtigt at lave cashewcremen.BUTTER CHICKEN ( V + GF )

I denne klassiske indiske ret er kyllingen byttet ud med soyabits - kikærter eller andre bønner kan sagtens bruges istedet. Her er det saucen er er den vigtigste!
Istedet for almindelige ris bliver retten serveret med blomkålsris, på den måde får masser af grøntsager sammen med denne mega lækre ret.

FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues

Etiketter: , , , , , , , ,