5 FAVORITTER: Sweet potatoes / Søde kartofler


Den fantastiske søde kartoffel, som jo slet ikke er en kartoffel, men en rodfrugt, der med sin sødme og blødhed kan gøre et måltid til det dejligste og skønneste!

Endnu en uge med masser af spændende projekter er gået og jeg har derfor heller ikke i denne uge været i eget køkken og fremtryllet nye og lækre opskrifter.

Hvis du følger med over hos Jane - Madbanditten, så ved du måske allerede at vi har været i fotostudiet det meste af sidste uge for at skyde billeder til hendes næste bog: Madglad.  
Det er en fantastisk spændende process at være med i og jeg glæder mig allerede som et lille barn til at se resultatet af vores hårde arbejde til april, hvor bogen udkommer.
Igår var jeg så endnu engang i Magasin og lave mad, denne gang var det ikke for at promovere Geniale Grøntsager, men for at lave lækre og sunde julelækkerier, der kunne få køkkenet til at dufte af jul.
Jeg bagte en konfektagtig kage med masser af mørk chokolade og appelsin og altså ingen mel, sukker og smør, og alle der kom forbi og smagte den var vilde med den og ville meget gerne have opskriften, så den må jeg snart se at få her på bloggen - det kommer den på lørdag, hvor Lørdags Luxus igen er på programmet.

Efter sådan nogle intensive dage halter jeg lidt efter herhjemme og har først idag, sådan rigtig haft tid til indkøb og andre praktiske huslige pligter.
På min indkøbstur blev jeg fristet til at købe nogle kæmpe store søde kartofler og fik derfor lyst til at dele mine 5 favorit opskrifter med søde kartofler - dem finder du links til nedenfor.

Og så skal det altså også lige nævnes at noget så simpelthen som Sweet Potatoe Fries går man jo altså heller aldrig galt i byen med!

Har du en favorit opskrift med søde kartofler?

( Det øverste billede er fra Geniale Grøntsager og viser en sød kartoffel vaffel med jordbær og peanuts, og fritter med tahindressing og koriander - vil du gerne have de 2 opskrifter, og mange mange andre, så skal du have fat i bogen - du kan bl.a. bestille et signeret eksemplar HER )

Indiske kikærtepandekager med stege søde kartofler og raita


Sweet potatoe & black bean burgers
Mynte coleslaw og sød kartoffelmos med karry og kokosmælk


Bagte sweet potatoes med vegetarisk fyld og magisk grøn dressing


Små fritatta med spinat og søde kartofler


Etiketter: , , , ,