Sushi & Rocky Road - opskrifter fra MAD FOR BEGYNDERE - et musthave til nybegynderen i køkkenet


Mad for begyndere - kogebogen, der i smukke billeder trin for trin guider dig igennem lækre, simple og velsmagende opskrifter.

Bogen henvender sig til alle alders grupper, det store barn eller teenager, der gerne selv vil gå i køkkenet, til den der lige er flyttet hjemmefra, til den nyskilte og til alle dem, der syntes det kan være svært at følge en opskrift der er for teksttung.

På første billede får du vist alle ingredienser, der skal i retten og på de efterfølgende billeder får du trin for trin vist hele fremgangsmåden i opskriften - mere enkel og præcis kan madlavning ikke gøres.

Bogen indeholder 52 enkle retter inddelt i 7 kapitler: Mad, der er hurtig, Mad, der er sund, Mad, der frister, Mad, der impornerer, Mad, der mætter mange, Mad, der er sød og tilbehør.

Der er alle de gode kendinge med som boller i karry, pizza og spaghetti bolognese, men også opskrifter som hjemmelavet bearnaise, græskarsuppe og nudelsalat med mango og rejer.

Jeg har fået lov til at dele 2 opskrifter fra bogen med jer; en fra Mad, der imponerer og en fra Mad, der er sød - 2 helt perfekt opskrifter til weekenden.

Se bare hvor nem og smuk madlavning kan være:

MAD, DER IMPONERER: SUSHI


MAD DER ER SØD: ROCKY ROAD


FOTO & STYLING: Linn Grubbström
OPSKRIFTER: Linn Grunnström - Mad for begyndere

Etiketter: , , , , ,