EARLY BIRD - byens bedste spisesteder med 1/3 skåret af prisen


Kan du godt lide at gå ud og spise, men syntes det kan blive en dyr fornøjelse?
Så lad mig introducere dig for Early Bird - her får du nemlig skåret 1/3 af prisen.


Early Bird  er en online-tjeneste, der sælger spontane spiseoplevelser med 1/3 skåret af prisen. 

Early Bird samarbejder med over 75 kvalitetsrestauranter, der sælger deres sidste, ledige borde på dagen.

Udvalget af restauranter varierer fra dag til dag, da det er forskelligt, hvornår de har ledige borde. Faktisk kan man kalde det en slags afbuds-gourmet. Det er nemlig altid på dagen, man køber bord, og kun til spisesteder af høj kvalitet.


Tordag i sidste uge, havde jeg inviteret min søde veninde Camilla, fra Copenhagen By Me, ud at spise. Og aftalen var at vi skulle benytte os af bookingen igennem Early Bird - så hvor vi skulle spise var endnu ikke aftalt.

Vi var sammen til Linns - Frk. Kræsens bogreception og da den nærmede sig en afslutning hæv vi mobilen frem og kiggede dagens udbud af restauranter igennem på Early Bird og valget faldt hurtigt på den japanske restaurant Hatoba beliggende i Store Kongensgade - her var der bord til os allerede 45 minutter senere, så efter en nem og hurtig booking, hoppede vi på vores cykler og fulgtes igennem byen til en skøn spiseoplevelse.

På det smukt indrettede Hatoba havde vi en super hyggelig aften og fik serveret en skøn og lækker  sushimenu, som du kan se billederne. 

Det var en sjov, spændende og anderledes måde at gå ud på - kun at have en aftale om at gå ud og spise, men først at beslutte hvor det skal være, når dagens restauranter er tjekket  igennem på Early Bird - fed spontan og helt igennem fantastisk måde at opleve nye spisesteder på og så med 1/3 skåret af prisen.

FOTO: Maria / Vanløse Blues

// Tak til Early Bird for dette samarbejde //

Etiketter: , , , ,