Cremet fennikelsalat med avokado, grape & quinoa


Denne salat har det hele!
Den er frisk, sprød, cremet, knasende, mættende og bare helt igennem fantastisk lækker!

Fenniklens anissmag og grapens bitterhed komplimenerer hinanden noget så fantastisk og når den kombineres med avokadoens fedme og quinoaens bid og nøddeagtige smag - så sker der magi og du får lyst til at spise denne salat hele tiden, så for din egen skyld så lav en kæmpe portion.

Salaten kan serveres alene eller til fisk, kød og vegetarbøffer og har du rester tilbage så er den også god i madpakken dagenefter.




CREMET FENNIKELSALAT MED AVOKADO, GRAPE & QUINOA:
-  til 2-4 personer

2 fennikel
1 grapefrugt
1 stor moden avokado
Saften fra 1 citron
3 spsk fint hakket bredbladet persille
2 dl kogt quinoa
salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Del fenniklerne på midten og snit dem fint på et mandolinjern.
Kom dem i en skål og bland det med rene hænder sammen med avokado og citronsaft, som moses helt ud og danner en cremet dressing.

Kom derefter persille og quinoa i og vend det rundt.

Skær skrællen af grapefrugten og skær frugtkødet i tern.
Anret grapefrugten oven på salaten.

Server salaten alene eller som tilbehør til kød, fisk eller vegetarbøffer.



FOTO & STYLING: Maria / Vanløse Blues
OPSKRIFT:  Maria / Vanløse Blues
REGI: Ment

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,