AVOKADO HUMMUS


Hummus som vi kender og elsker den - med et twist af avokado, der giver en ultra cremet og lækker hummus med et yndigt lysegrønt skær.

I mandags fik du opskriften på auberginekødbollerne, der smagsmæssigt var lidt af en fusion mellem falafler, hummus og baba ganoush, i dag får du så opskriften på en smagsfusion imellem hummus og guacamole, altså avokado hummus!

Avokadoen smager ikke så meget igennem, det er stadig de klassiske smage fra tahin, hvidløg og spidskommen, der er gennemtrængende.
Avokadoen er en erstatning for olien, man normalt ville tilsætte og giver altså en dejlig cremet og lysegrøn hummus.

Jeg E L S K E R hummus! Og har jeg hummus inden for hjemmets 4 vægge, så har jeg ikke lyst til at spise andet end hummus i massevis med en regnbue af grøntsagsstave.

Derfor så min frokost således ud og så var den portion hummus væk....




AVOKADO HUMMUS:
- tilbehør til 2-4 personer

1 moden avokado
240 g udblødte og kogte kikærter (svarende til 1 dåse)
1-2 fed hvidløg
1 spsk tahin
1 tsk spidskommen
saften fra 1 lille citron
salt og peber

evt. 1-2 spsk yoghurt eller soyayoghurt


FREMGANGSMÅDE:

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med surt og salt.
Tilsæt evt. et par spiseskefulde yoghurt for en mere lidt og cremet konsistens.

Server avokado hummusen til der hvor du ellers ville servere hummus til - det vil altså sige til  ALT, ikke?

Opbevares i en lukket beholder i køleskabet, her holder den sig 3-4 dage.




FOTO & STYLING: Maria / Vanløse Blues
OPSKRIFT:  Maria / Vanløse Blues
REGI: Casalinga / Bloomingville

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,