Vaffeluge & G I V E A W A Y


Vaffelfabrikken er nu lukket!

Vinderen blev Katinka Frederikke med hendes brændende kærlighed vaffel med frisk rødbede salat, det er simpelthen genialt! 

Tusind tak for alle jeres kreative vaffel ideer.

En hel uge i vaflens tegn og hvordan sætter man bedst sådan en uge igang?
Med en give away naturligvis!!!

Du kan vinde dit helt eget Tefal Snack collection vaffeljern og 3 forskellig plader.

Snack collection består af hele 12 forskellige plader lige fra de klassiske hjertevafler, toast og til panini og donuts - der er altså rig mulighed for at være kreativ!Og kreativ det er lige hvad du skal være for at deltage i konkurrencen om vaffeljernet....

Sådan deltager du:

Fortæl om den mest utraditionelle vaffel du nogensinden har smagt eller lavet ELLER fortæl om den mest utraditionelle måde du har brugt et vaffeljern på - Den mest kreative vaffel vinder !!!

Vinderen trækkes på søndags d. 29/3 kl. 10 Husk mail adresse så jeg kan komme i kontakt med den heldige vinder - er der ikke en mail adresse tæller kommentaren ikke med - så husk den (: 


Vafler er populært som aldrig før, men vafler behøver ikke være af den søde slags får at være dejlige at spise. Jeg vil henover den næste uge komme med forskellige opskrifter på vafler man kan spise til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert og alle har det tilfælles at de er sunde!

Kig ind senere idag hvor I får opskriften på en sund Club VAFFEL sandwich - den er super lækker, så er det sagt! 

God søndag og held og lykke med konkurrencen, jeg.glæder mig til at høre om jeres kreative ideer.Etiketter: , , , , , , ,