Lørdags luxus: Bounty vaffel


Kombinationen af kokos og chokolade får mig straks til at tænke på chokolade baren Bounty!
Det er også derfor jeg har opkaldt denne vaffel efter netop bountyen. Vaflen her indeholder kokos på hele 4 forskellige måder; kokosmælk, kokosmel, kokosfibermel og lidt kokossukker, som runder smagen af på en dejlig måde. Men bortset fra lidt kokossukker så ervaflerne her helt uden rafineret sukker, laktose og gluten, men selv den sødeste dessert tand vil blive glad for at få serveret disse vafler, især hvis der kommer masser af chokolade på. Der gik ihverfald ikke mange minutter før fadet var tomt herhjemme....

Vaffeljernet jeg bruger hedder Tefal snack collection og kan købes lige  H E R  affiliate )


Bountyvaffel:
3 stk

2 æg
2 dl kokosmælk
1 dl kokosmel (rasp)
½ dl kokosfibermel
1-2 tsk kokossukker
Saften fra ½ citron
¼ tsk salt
Kokosolie til stegning

Til servering:

Chokoladesauce eller chokolade is
Ristede kokosflager
Hakket mørk chokolade eller cacaonibs

Fremgangsmåde:

Pisk alle ingredienserne sammen.

Tænd vaffeljernert med hjerteplanderne monteret i.
Fordel 1/3 af dejen, luk vaffeljernet og steg bountyvaflerne til lampen lyser grønt.
Tag vaflen ud med en gaffel – vaflen er lidt porøs, så vær forsigtig.
Gentag til der ikke er mere dej tilbage.

Server bountyvaflerne med chokolade is eller chokoladesauce, ristede kokosflager og hakket mørk ckokolade eller cacaonibs.

Etiketter: , , , , , , , , ,