Duften, der har spredt sig i hele hytten, når man har bagt sådan en plade knækbrød som disse, giver en lyst til at gå i pendulfart ud i køkkenet og nuppe en bid knækbrød. Først en med smør, så en med ost, så en med smør igen og så liiiige en med chokolade også....
Ja de er altså farligt gode de her.
Man kan sagtens vælge at skære knækbrødene ud i flotte ens stykker, inden de bliver bagt. Jeg syntes bare det er meget mere charmerende, med de tilfældige stykker man får, når man brækker det afkølede knækbrød i stykker.
Og så det giver sådan noget dejligt snulder, som smager virkelig skønt drysset på en salat eller en skål yoghurt med bær.
Det tip, samt inspirationen til disse knækbræd har Jane naturligvis givet mig.
Opskriften på de lækre knækbrød finder du på Urtekram bloggen:
Hørfrøknækbrød med tranebær, chiafrø & cacaonibs
Foto & styling: Maria Engbjerg / Vanløse Blues
Opskrift: inspireret af Jane Faerber med egne twists
Regi: Royal Copenhagen / Esther Eliasabeth PetersenEtiketter: cacaonibs, chiafrø, hørfrø, Knækbrød, sesamfrø, solsikkekerner, tranebær, Urtekram, øko blogger