Knasende sprød og kanel duftende æble crumble - perfekt afslutning på efterårsferien.
Vi har ikke holdt 100 % efterårsferie denne ugen, der er både blevet arbejdet og været i SFO, men på trods af det har vi stadig nået en gåtur i Søndermarken, været i biffen og se den nye Krumme film og set det Halloween oppyntede Tivoli.
Og så har jeg også bagt denne skønne æble crumble, for ingen eftåersferie uden kage vel?
Jeg bruger altid helt almindelige spise æbler, på den måde får man en helt naturlig sødme og kan derfor spare på den tilsatte.
Crumbledejen er lavet af boghvedemel og boghvedeflager fra Urtekram - det gør kagen glutenfri, men smagen er helt som den skal være, eller faktisk bedre, for boghveden har en mild nøddesmag, som klæder kagen helt perfekt!
Opskriften på denne lækre kage finder du over på Urtekram bloggen: Glutenfri æble crumble
Og husk! Der skal creme fraiche eller vanilleis til!Etiketter: boghvedeflager, boghvedemel, creme fraiche, glutenfri, kage, kanel, kokossukker, lækkerier, lørdags luxus, smør, æble