Knasende sprød granola lige til at drysse på morgen yoghurten. Uhm, hvilken herlig luxus!
Denne granola er dejlig mavevenlig, den er nemlig glutenfri og helt uden sukker.
Den er sødet af æblemos og kanel, så selv om den smager syndigt, så kan man altså med god samvittighed drysse den på morgenmaden både mandag, tirsdag, onsdag, ja hele ugen!
Granolaen er altså ikke low carb, men den er glutenfri og selvom boghvede lyder som om den er en kornsort, så er dette altså ikke tilfældet. Boghveden er et frø som stammer fra pileurten. Den har kornlignede egenskaber, men er altså glutenfri, let fordøjelig og påvirker ikke blodsukkeret på samme måde som alm. kornsorter. Boghveden har også en masse sundhedsmæssige fordele, bla. indeholder den en masse mineraler, som kalcium, jern og magnesium.
Så denne granola smager ikke bare godt, den bidrager også med en masse gode ting til kroppen.
Opskriften på denne knasende sprøde glutenfrie granola finder du over på Urtekram bloggen:
Hjemmelavet glutenfri boghvede granola
{ opskriften er inspireret af Emma Martiny }Etiketter: boghvede, chiafrø, glutenfri, granola, kanel, morgenmad, solsikkekerner, Urtekram, æblemos