Efterår = æbletid


Danske æbler smager bare bedst! Sådan er det bare og lige nu begynder de danske æbler at blive spise klare. Lige nu er der fx. højsæson for mit yndlings æble - Discovery æblet! Derfor spiser jeg æbler hele tiden, fordi sæsonen er så kort. Selvom et æble i sig selv kan være lækkert bare gnave af, så kan man jo også udnytte dens sprødhed og friskhed i madlavningen.

Jeg bruger tit æbler i salater og her kommer der 4 ideer til hvordan du kan bruge æblet i din madlavning.

Har du et yndlings æble? Og måske en yndlings opskrift med æbler? Del gerne, jeg vil elske at høre om dine favoritter. 

4 med æble:

Jordskoksalat med æble og persille - frisk og sprød efterårsalat, god til alt fra frikadeller til fisk! 

Æblesalat med rucola, oliven og feta - enkelt, simpelt, GODT! 

Æble/selleri slaw - denne her er bare så god at den kan spises morgen, middag og aften! 

Krydret æblemos - god til pandekager, til topping på skyr, som sødning i dressinger eller til at bage med.

Etiketter: ,