GIVE AWAY: Vind Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage

{ bogen er sponsoreret af www.strandbergplublishing.dk }
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konkurrencen er slut!

Vinderen blev Anna med denne kommentar:
 1. Jeg elsker et rigtig saftigt, syrligt æble - det er måske ikke så utraditionelt; men de smager så godt i en 'salat', skåret i både, med citronsaft + -skal, ristede hasselnødder og en blød feta… Mmh ;-) 
  Kh Anna
  - anna-mad.blogspot.dk

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------

  Tusind tak for alle jeres kommentarer om jeres yndlings frugt og jeres måde at bruge den på, yderst inspirerede - så tak!

  Den super madpassionerede Hugh udkommer idag med en ny bog - en bog, der opfordre os til komme frugt i vores hverdagsmad, i salaten, til stegen, i desserterne og sågar på pizzaen...!!!!

Bogen indeholder næsten 200 opskrifter, den ene mere lækker en den anden. Jeg glæder mig til at prøve opskrifter om "råkostsalat med rabarber og gulerødder", "abrikoser med bladselleri pecannødder og cheddar", "blommer med soya og chili" og " pizza med tomat, jordbær, oliven og mozzarella" og du kan vinde et eksemplar lige her!

Alt ud skal gøre er:

1. Følge Vanløse blues på Blogloving
2. Fortælle hvilken frugt der er din yndlings og en lidt utraditionel måde at bruge den på. ( fx. Elsker jeg at komme banan i mit tomatsalat og spise den til morgenmad... )

Vinderen trækkes mandag d. 23/6 kl. 17.....og pssst! - du kan også vinde et eksemplar over på Facebook siden

Etiketter: , ,