Konkurrence: er du den nye masterchef dommer?

Går du op i masterchef som andre i Vild med Dans" eller er de gastronomiske udfordringer udfordinger i tv køkkenet den rene barnemad for en ekspert som dig?

Til efteråret ruller en ny sæson masterchef hen over skærmen. Her bliver kendisser, musikere og politikere udfordrer af masterchef dommerne Thomas Castberg, Jacob Mielcke og David Johansen.
Sammen med Lurpak har jeg fået den fornemme opgave at finde en kandidat, blandt mine dygtige og talentfulde læsere, som i en masterchef dyst kan vinde pladsen som med dommer i masterchef.

Vinderen af min konkurrence skal altså deltage i en masterchef dyst, som finder sted d. 28/6 - konkurrencen bliver filmet til en tv-optagelse. Du dyster bland 3 andre blogger udvalgte deltagere, samt vindere af Lurpaks facebook konkurrende. Og vinderen af masterchef dysten bliver altså med-dommer og skal være med der at udfordre Danmarks kendisser.

Så har du en drøm om at deltage i masterchef og tør du tage en gastronomisk udfordring op?

SÅDAN DELTAGER DU:

1.  Du skal kreere en forret, hovedret eller dessert hvor smør og en ingrediens fra nedenstående billede indgår og dele opskriften på retten i kommentarfeltet.2. Oploade dit billede af retten på instagram hvor du tager mig @ vanloseblues og tager billede med hashtagget #masterchefvanloseblues.
Det behøver ikke være en ny ret, har du allerede lavet en ret hvor smør og en af de valgte ingredienser indgår må du meget gerne dele den - den skal selvfølgelig bare være flot anrettet.


VINDEREN FINDES D. 1. MAJ 
Og offentliggøres her på bloggen.

OBS!
Krav for deltagelse:

Du SKAL kunne deltage i tv optagelserne til Masterchef dysten som finder sted 28/6.

Hvis du er den heldige vinder SKAL du kunne deltage i tv optagelserne til den nye sæson Masterchef som finder sted midt august.

Sæt igang og lad den mest kreative amatør køkkenchef vinde! 

Etiketter: , ,