Kød fri mandag: kikærte karrysalat


Det er mandag og det betyder at menuen idag er vegetarisk.
Jeg har lavet en cremet og krydret kikærtesalat, som faktisk bare bliver bedre, hvis der er rester tilbage til dagen efter. 
Salaten kan spises som tilbehør, som fyld i salatblade eller for en mere fyldig og mættende version som fyld i en pandekage fx. i boghvede-hamp pandekagerne

KIKÆRTE KARRYSALAT:
- 2 personer

1 ds. kikærter
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
1 lille rødløg
1 lille håndfuld rosiner
3 spsk. soya yoghurt
1 spsk. karry
1 fed hvidløg
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Rør en dressing sammen af soya yoghurt, karry, hvidløg og smag til med salt og peber.

Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft, bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen og rosinerne.

Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten.



Etiketter: , , , , , , , , , , , ,