Æble-nøddeslaw


Æbler og nødder - det er nok 2 af mine favorit ingredienser til at gøre et kålhoved til en interessant salat. Og macadamianødder er en nød, jeg bruger alt for sjældent. Men den er så lækker og løfter denne simple slaw op til et højere niveau.

Du skal bruge:

1 lille spidskål
2 gulerødder
1 æble
3 stængler bladselleri
1 håndfuld macadamianødder
1 lille håndfuld persille

Dressing:

1 tsk dijonsennep 
Saften af 1/2 citron
1 spsk olivenolie
Havsalt og frisk kværnet peber

Sådan gør du:

Start med at piske alle ingredienserne til dressingen sammen.

Del spidskålen på langs og snit den fint, evt. på et mandolinjern. Skær æble og bladselleri i tynde skiver og riv gulerødderne groft.
Vend det hele sammen med dressingen og drys med macadamianødder og groft hakket persille.




Etiketter: , , , , , ,