Gulerodsspaghetti med karrypesto

Skøn mad med masser af farve og smag - det er altid et hit hos mig.
Denne pesto er meget anderledes end de klassiske pestoer. Den indeholder hverken krydderurter eller ost. Men det gør den på ingen måde dårlig. Den er stærk og god og så kan den peppe en kedelig kålrest op til at være et festfyrværkeri af en smagsoplevelse. Prøv den - den er god!

Karrypesto:

1 1/2 dl valnødder
1 rød peberfrugt
1 tomat
1 tsk karry
1 cm ingefær
1 spsk olivenolie
Saft af 1/2 citron
Havsalt & frisk kværnet peber

Kom alle ingredienserne i en blender og kør til du har en fin masse.

Gulerodsspaghetti:

Alle de gulerødder du kan spise.

Skræl først det yderste lag af, kasser det og fortsæt så med at skrælle lange stimler af guleroden til du ikke kan få mere af.

Vend gulerødderne med karrypestoen og server den hvor du ellers ville spise alm spaghetti. Og kan du lide koriander så server endelig det til. Karry og koriander passer så god skammen.

Karrypestoen holder sig en uges tid i køleskabet og smager også dejligt sammen fx. sammen med fisk eller som tilbehør til et stykke kød.

Etiketter: , , , , , , , , , ,